OVER MIJ

Ik ben Romana Switzer, geboren in 1981 te Amsterdam. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en woon samen met mijn vriend en zijn 3 kinderen in Oegstgeest. Na jaren in het speciaal onderwijs te hebben gewerkt als docent creatieve vorming, heb ik in 2017 de stap gezet om mijn eigen praktijk te openen.

Vanaf 2014 ben ik me gaan omscholen om van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn droom te volgen ♡ 

Sinds die tijd heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een betere gezondheid, minder klachten en een gewicht dat bij ze past.

 

MIJN MISSIE

Als orthomoleculair health & lifestylecoach begeleid ik ambitieuze vrouwen die het beste uit het leven willen halen, naar een healthy, happy lifestyle!

In december 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met keto. Het wekte direct mijn interesse en ben me er verder in gaan verdiepen en gaan bijscholen. Sinds die tijd eet ik zelf ketogeen.

Het heeft mij al vele voordelen opgeleverd. Ik ben eindelijk van mijn opgeblazen buik af, mijn acne op mijn schouders is zo goed als verdwenen en voor het eerst in mijn leven heb ik enkels! Ook de extra samenwoonkilo's raakte ik met gemak weer kwijt.

Inmiddels werk ik in mijn praktijk altijd via de lowcarb/highfat leefstijl. Via mijn La Dolce Vitaal Methode (LCHF) en via keto4vrouwen (ketogeen). Waardoor vele vrouwen inmiddels hun doelen behaald hebben. Zowel gewichtsdoelen als gezondheidsdoelen.

Met het keto4vrouwen programma werken we aan 4 belangrijke pijlers:

Gezond gewicht | Hormoonbalans 

Eindeloze energie | Darmherstel

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.